content image

 

 

 

Aanbiedingen

content image

Belleza Violeta aanbieding

3+1 Gratis * (*het voordeligste product is gratis, geldig tot 1 mei 2018)

JUNIOR BEHANDELINGEN
Bij onze reeds gediplomeerde leerlingen en de leerlingen die in hun examenjaar zitten hebben wij speciale Junior behandelingen ontwikkeld welke u kunt ondergaan tegen een gereduceerde prijs. Denk hierbij aan:

Belleza Basis of Classic gezichtsbehandeling

Harsen, Epileren en Verven

Manicure, Pedicure

Diverse lichaamsmassage's etc.

De kortingen lopen op van 20 tot wel 50%


BINDWEEFSELMASSAGE

Geef uw huid en oppepper met een Bindweefselmassage kuur. 10% korting op een bindweefselmassage kuur van minimaal 3 behandeling. + 10% korting op alle thuisverzorgingsproducten.


TATTOO & PIGMENT LASER

Spijt van een tatoeage of stoor je je aan een pigmentvlek? Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek. Tevens is het mogelijk voor alle laserbehandelingen een gratis intake te plannen. (schimmelnagels, overbeharing, rimpels, spataders, striae, littekens etc)


SANO SUPLEMENTOS

Met trots presenteren wij u onze eigen lijn met voedingssupplementen. Bij het samenstellen van onze lijn wordt alleen gebruik gemaakt van puur natuurlijke grondstoffen. Ze zijn zo samengesteld dat ze dagelijks gebruikt kunnen worden. Een voedingssupplement is een geconcentreerde bron bepaalde vitamines of mineralen. Het is een natuurlijke aanvulling op uw dagelijkse voeding. Deze aanvulling ondersteunt uw lichaam om optimaal en evenwichtig te functioneren.

Daar de HUID ons grootste orgaan is hebben we een speciale lijn ontwikkeld voor de diverse huidproblemen welke wij dagelijks in ons instituut tegen komen. Zo kunnen we deze perfect combineren met speciale behandelingen (zoals bindweefselmassage en dermabrasie) tegen acne, rimpels, huidverslapping, roodheid en andere huidproblemen.


DETOX AANBIEDING
Curcuma + Darmflora + GRATIS 1 liter Aloe Vera sap