Dermatologie Schijndel

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij op de hoogte blijven van  de nieuwste ontwikkelingen  op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In onze praktijk krijgen we meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet gek want 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening.

Door de toename van het aantal huidproblemen is het van belang om als schoonheidsspecialiste te beschikken over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk ook een belangrijke rol in het herkennen en geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor ons een belangrijke reden om de opleiding 'Dermatologie voor de Schoonheidsspecialist' van U-consultancy te volgen.

De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor we ervan overtuigd zijn dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie.

Na het afronden van zowel de basis als vervolgopleiding zijn wij nog beter in staat om ons vak uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen en deze indien nodig door te sturen naar een huisarts of dermatoloog.

Deze opleiding geeft ons een absolute meerwaarde en geeft onze cliënten een vertrouwd gevoel wanneer wij de huid analyseren en een passend behandelplan opstellen.

In ons instituut werken wij met diverse merken en apparatuur waarmee we o.a. gespecialiseerde behandelingen kunnen geven bij bijvoorbeeld acne, overbeharing, pigmentstoornissen, huidoneffenheden, littekens en rimpels.