Loveli

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥. 100% natuurlijk
♥. Nooit op dieren getest
♥. Zonder aluminium, parabenen en andere schadelijke stoffen
♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
♥. Gemaakt in Nederland

DEODORANT ZONDER ALUMINIUM

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets. In ons assortiment hebben we 4 dames en 2 heren geuren.

Handcream Rice Flower

Je droge handen verwen je in no time met de verzorgende kokosolie en mangoboter in de handcrème van Loveli. Met een extra hoge concentratie calendula-extract dat je huid helpt te herstellen.

Body cream Rice Flower

Deze superrijke Body cream zit bomvol fruit! En dus bomvol vitaminen voor je huid. Het is een verrukkelijke, dikke crème die je droge huid fluweelzacht maakt. De rode bosbes in de Body cream is een superfood uit Scandinavië. De grote hoeveelheid antioxidanten en flavonoïden in dit besje helpt pigmentvlekken door zonschade te herstellen.

Body scrub

Wat is het toch belangrijk om je dode huidcellen regelmatig te verwijderen. Want alleen dan kan je huid de voedingsstoffen van een Body cream opnemen. Deze bodyscrub bevat 0,0 microplastics, maar alleen natuurlijke ingrediënten. De gemalen amandelen en olijfpitten scrubben je huid op een super milde wijze. En de geur!! Deze warme gember-geur is vast je nieuwe favoriet!