Make-up workshop Schijndel

Make-up workshop Basic

Van een snelle dag make-up tot een verzorgende avondmake-up. Tijdens de workshop werken wij met het exclusieve cosmeticamerk Pupa Milano. (zie product informatie)


Pupa Milano

Van avond make-up, bruidsmake-up tot een doeltreffende en gezellige make-up training. Schoonheidsinstituut Violet verzorgt met deze professionele make-up lijn de prachtigste creaties.PUPA biedt een breed scala aan make-up producten voor gezicht, ogen en lippen met subtiele en opvallende kleuren. PUPA heeft ieder seizoen een ander trenddisplay, vol met prachtige, seizoensgebonden kleuren. Uiteraard zijn alle producten dermatologisch getest.
 

Onze make-up workshops zijn leuke en leerzame workshops waarin u samen met bijvoorbeeld collega's of vriendinnen diverse aspecten van het opmaken beter leert kennen. U leert wat uw sterke punten zijn en hoe u die kunt accentueren met make-up. Aan bod komen de nieuwste technieken op make-up gebied, maar u krijgt ook kleuradviezen.

Elk onderdeel van de visagie wordt afwisselend bij de deelneemsters voor gedaan. Vervolgens kunt u zelf gaan experimenteren met de make-up onder deskundige leiding van de visagiste. U krijgt een professionele kwastenset mee naar huis.

Duur: 3 uur
Gegeven op: een avond of een middag
Minimaal  6 personen
U kunt zich individueel opgeven, maar ook met een aantal vriendinnen, collega’s of familieleden. Deze workshop kost € 54,50 p.p.
Privé make-up workshop v.a. 6 personen te boeken!
 

Make-up Workshop voor gevorderden

Speciaal voor cursisten die al de basis make-up workshop gevolgd hebben is er nu ook een workshop voor gevorderden. Tijdens deze workshop komen diverse nieuwe make-up technieken aanbod. U kunt een keuze maken uit o.a.

• klassieke make-up
• naturel look
• smokey eyes basis
• smokey eyes professional
• corrigeren en shapen
• 2e en 3e generatie make-up (liftend)

U neemt uw eigen kwastenset mee van de basis workshop (alle pencelen uit deze set zullen gebruikt worden) en ontvangt aanvullende informatie voor in uw cursusmap.

Ook bij deze workshop kunt u een eigen groepje samenstellen van minimaal 4 personen (welke allemaal de basis gevolgd hebben) of u kunt gebruik maken van de geplande datums. Deze workshop kost € 54,50 p.p.
 

ANTI AGING Make-up Workshop

Tijdens deze 2,5 durende workshop leert men de juiste kleuren te gebruiken, positieve punten accentueren, wenkbrauwen te liften, oogmake-up op de juiste manier aan te brengen (bv voor overhangende oogleden), maar ook hoe men de mond het mooist kan corrigeren en ervoor te zorgen dat lipstick niet uitloopt.

Wij leren u, hoe u er 10 JAAR JONGER uit kan zien!!!
Deze workshop kost slechts € 42,50 incl. cursusboekje.
Indien u al eerder een make-up workshop bij ons gevolgd heeft kunt u uw kwastenset meenemen, anders mag u onze penselen en kwasten gebruiken.