De Photocare is een zeer geavanceerd LED licht apparaat, speciaal ontwikkeld voor Phototherapie (lichttherapie) en Photoporatie. Met de Photocare ondergaat u een 100% natuurlijke en zeer effectieve huidverbeterende en huidverjongende behandeling. De Photocare maakt gebruik van Phototherapie en Photoporatie, in combinatie met speciaal daarvoor ontwikkelde cosmetica.

De behandelingen zijn per huidtype aangepast dankzij de voorgeprogrammeerde programma’s bestaande uit diverse stappen, die door de Photocare automatisch uitgevoerd worden. Tussen de lichtbehandelingen door wordt een aangepast gelmasker aangebracht waarna het programma verder gaat in photoporatie (het insluizen van actieve werkstoffen)

De photocare kan ingezet worden bij: Anti-age, Pigmentatie, Acne, Huidversteviging, Hydratatie en verbetering van huidtextuur.

Photocare in kuurverband voor maximaal resultaat

De photocare is in te zetten bij diverse behandelingen waaronder micro dermabrasie, maar ook is de photocare ideaal om mee te kuren, bv. met acné: door het blauwe led licht wordt de p-bacterie gedood en is dit één van de weinige niet pijnlijke acné behandelingen.