Nicole

Mijn naam is Nicole van Eijndhoven en ik werk als allround schoonheidsspecialiste bij Schoonheidsinstituut Violet. Daarnaast ben ik ook werkzaam als pedicure.

Naast diverse gezichtsbehandelingen van Belleza Violeta, Sothys en Christina ben ik gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals bindweefselmassage, acne, meso microneedling en hydrobrasie behandelingen. Ik vind het een uitdaging om huidproblemen aan te pakken en samen naar een fantastisch resultaat te werken.

Linda

Ik ben de eigenaresse van Schoonheidsinstituut Violet en zit al ruim 25 jaar in dit prachtige vak. Mijn specialisaties zijn definitief ontharen, behandelen van (acne) littekens, rimpeltjes, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden.

Wij willen dat iedereen zich prettig voelt in ons instituut en hebben daarom een ruim scala aan behandelingen, van no nonsens tot extreem luxe, van ontspannende behandelingen tot huidverbeterende behandelingen in kuurverband.

Tijdens een vrijblijvende intake stellen wij graag een behandelplan voor uw op waarbij we persoonlijk bekijken welke behandelingen het beste bij u passen en aan uw wensen zullen voldoen.

Duo behandelingen

Wij hebben 2 behandelcabines: 1 enkele cabine en 1 duo cabine.

Meer informatie